Dit is een afbeelding van een schilderij van Jeanne van der Heijden
Relatietherapie Nijmegen

Als een relatie vastloopt, kan dat veel impact hebben op het leven. Niet alleen op je eigen leven, maar ook die van je partner en eventuele kinderen. Je hebt jarenlang geïnvesteerd in je relatie en wellicht ook met het hebben van kinderen. Soms kan het dan moeilijk zijn om knopen door te hakken. Bij elkaar blijven is een keuze, maar ook uit elkaar gaan is een keuze. Als je bij elkaar wilt blijven, zal je constructief op zoek moeten naar oplossingen. Relatietherapie Nijmegen kan hiervoor uitkomst bieden.

Inzicht krijgen in je relatie
Relatietherapie Nijmegen zorgt er voor dat je weer inzicht krijgt in je relatie. Wat verlangt  of zelfs eist je partner van jou en wat verwacht/eis  jij van je partner?  Is dat goed voor allebei en is dat liefde? Als je goed leert kijken naar jezelf en elkaar, vergroot je de kans aanzienlijk dat je weer samen verder kunt. In een relatie is het erg belangrijk dat je naar elkaar toekomt en elkaar op zijn gemak laat voelen. De meeste ruzies ontstaan omdat je niet aan elkaars verwachtingen kunt voldoen. Als je iets doet wat goed voor jou en je partner is  is dat ook goed voor de ontwikkeling van jullie relatie. Het gaat om samen ontvangen én niet om geven en nemen. Samen zijn is beter dan alleen ik en ik.

Waarom relatietherapie Nijmegen?
Meer uit je relatie halen, kan pas op het moment dat je er echt aan wilt werken. Relatietherapie Nijmegen kan je daarbij helpen. Ik ben gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van personen die (eerder) veel passie samen hadden én ergens nog steeds voor elkaar hebben. Ooit waren jullie erg verliefd op elkaar en liep alles op rolletjes. Relatietherapie Nijmegen kan ervoor zorgen dat je weer naar elkaar toekomt. Het voelt misschien een beetje gek om te praten met een relatietherapeut. Dat is ook erg begrijpelijk, want je deelt persoonlijke en intieme momenten met elkaar. Als relatietherapeut zorg ik er echter voor dat jullie weer met elkaar in gesprek gaan. Vastgelopen gesprekken kunnen weer geopend worden en oude patronen los gelaten worden, waardoor je relatie weer opbloeit en verzacht en elkaar weer anders kunt zien.

Een afspraak maken voor relatietherapie Nijmegen
Willen jij en je partner graag een afspraak maken voor relatietherapie Nijmegen? Je kunt altijd (vrijblijvend) contact met mij opnemen. Je kunt me bellen op zowel 024 – 890 63 78 als op 06 – 158 635 75. Mocht ik niet opnemen, kun je natuurlijk een Voicemail-bericht achterlaten. Je kunt mij echter ook een berichtje sturen via het contactformulier op de contactpagina. Ik hoop snel kennis met jullie te maken.