Dit is een afbeelding van een schilderij van Jeanne van der Heijden
Praktisch

Een intake? Daar doe ik niet aan. Binnen een paar minuten weet je intuïtief of je iets met elkaar kunt of niet. Zo ja, gaan we meteen aan de slag. Na enkele sessies doe ik een click-check: denken we allebei dat ik jou kan ondersteunen of begeleiden in jouw proces? Dan maken we afspraken over vorm, duur en frequentie van de sessies.

Kosten

Individuele sessie (therapie, supervisie, coaching) 75 euro per uur of 100 euro per uur (via werkgever)
Relatietherapie 90 euro per uur

Vergoedingen

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt geheel of gedeeltelijk therapie door behandelaars die geregistreerd staan bij de Nederlandse Bond voor Gestallt Therapeuten (NBGT). Op de website van de NBGTvind je hiervan een overzicht. Kijk ook even je eigen zorgpolis na en de website van je zorgverzekeraar.

Tijdsduur per sessie

Individuele therapie/begeleiding  1 uur
Relatietherapie                        1,5 uur 

Privacy
Natuurlijk doe ik mijn uiterste best om je privacy te waarborgen. Lees hierover meer hier.

logo NBGT

Een klacht?

Vanuit mijn beide rollen als therapeut en supervisor ben ik aangesloten bij respectievelijk de Nederlandse Bond voor Gestallt Therapeuten (NBGT) en de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC) .

logo LVSC

.
Beide beroepsverenigingen kennen klachtenregelingen. Dat van de NBGT tref je hier aan. Voor de klachtenprocedure van LVSC klik je hier.

logo RBCZ

RBCZ 

Ook ben ik aangesloten bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Deze stichting is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren, therapeuten op HBO-niveau) certificeert en registreert. RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren  en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten.‚Äč